donderdag 25 april 2024
AankondigingProgramma

Vandaag [23-09-2023] in Zaterdagmiddag Live!

Vandaag weer een nieuwe aflevering van Zaterdagmiddag LIVE! op jouw lokale omroep. Vanaf 12:00 uur ben je tot 14.00 uur weer van harte welkom om te luisteren naar al die verhalen en evenementen in jouw omgeving.

Vandaag is één van onze verslaggevers vermist in Barendrecht. Je mag raden waar zij terecht is gekomen. Je maakt kans op een echte Zaterdagmiddag LIVE lunchtrommel. Kijk nu op onze socials waar je al twee hints kunt lezen. In de uitzending hoor je twee nieuwe hints. Je kunt dan ook bellen of een whatsapp bericht sturen naar de studio: 0180 62 11 12. Denk je het nu al te weten, stuur dan een bericht met je telefoonnummer naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl. De winnaar bellen we live in de uitzending of maken we later bekend.

Er is weer genoeg te beleven in de regio. We besteden aandacht aan de volgende onderwerpen:

De Halve Marathon Barendrecht en vrijwilligers plukken peren in de Hoeksche Waard. Verder de Open Dag van het Asielzoekerscentrum in ‘s Gravendeel, een buurtfeest in Ridderkerk en de Open Dag van Brandweer Barendrecht.

De Plantentante geeft je tips en praat je bij over de plantenwereld. En onze verslaggevers zijn weer voor je op pad. Je hoeft dus niets te missen.

Stem af op jouw lokale omroep RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV en Omroep Hoeksche Waard. Kijk voor meer informatie en de hints van verslaggever vermist op facebook of www.zaterdagmiddaglive.nl.