vrijdag 19 juli 2024
AankondigingProgramma

Vandaag [30-09-2023] in Zaterdagmiddag LIVE!

Vanaf 12:00 uur ben je tot 14.00 uur weer van harte welkom om te luisteren naar al die verhalen en evenementen in jouw directe omgeving:

Het is de eerste Open Cultuurdag in Lansingerland, een van onze vrijwilligers is genomineerd voor de titel Omroep Vrijwilliger van het jaar en we zijn bij 10 jaar FoodCompany in Ridderkerk. Een boerderijwinkel met verse streekproducten sluit vanmiddag haar deuren. Hondenfluisteraar Chermaine vertelt je meer over het koppelen van honden en baasjes en er is weer een aflevering van Mijmeringen aan de Maas. Je hoeft dus niets te missen.

Vandaag is één van onze verslaggevers vermist in de Hoeksche Waard. Je mag raden waar hij terecht is gekomen.

Op onze socials zijn nu al twee hints te lezen. Tijdens de uitzending hoor je twee nieuwe hints. Zodra je het weet bel of stuur een whatsapp bericht naar 0180 62 11 12 en je maakt kans op een echte Zaterdagmiddag LIVE lunchtrommel!

Denk je het nu al te weten? Stuur een e-mail met vermelding van je telefoonnummer naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl. De winnaar bellen we live in de uitzending of maken we later bekend.

Stem af op jouw lokale omroep RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV en Omroep Hoeksche Waard via FM, DAB+ of app. Kijk voor meer informatie en de hints van verslaggever vermist op facebook of onze website www.zaterdagmiddaglive.nl.