zaterdag 18 mei 2024
AankondigingProgramma

Vandaag [07-10-2023] in Zaterdagmiddag LIVE!

Vanaf 12:00 uur ben je tot 14.00 uur weer van harte welkom om te luisteren naar al die verhalen en evenementen in jouw directe omgeving:
De Fit & Vitaalbeurs voor 55-plussers in Sporthal Rhoon, een Afasietherapeut helpt mensen met een niet aangeboren taalstoornis in Afasie Cafe Ridderkerk en fietsendiefstal neemt toe in Lansingerland. Kunstenaars zetten deuren open tijdens Rondje Kunst in Barendrecht, een kijkje achter de schermen bij Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp en de Plantentante geeft je weer tips. Je hoeft dus niets te missen.
Vandaag is één van onze verslaggevers vermist in Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht of Heerjansdam. Je mag raden waar hij terecht is gekomen.
Op onze socials zijn nu al twee hints te lezen. Tijdens de uitzending hoor je twee nieuwe hints. Zodra je het weet bel of stuur een whatsapp bericht naar 0180 62 11 12 en je maakt kans op een echte Zaterdagmiddag LIVE lunchtrommel!
Denk je het nu al te weten? Stuur een e-mail met vermelding van je telefoonnummer naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl. De winnaar bellen we live in de uitzending of maken we later bekend.
Stem af op jouw lokale omroep RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV en Omroep Hoeksche Waard via FM, DAB+ of app. Kijk voor meer informatie en de hints van verslaggever vermist op facebook of onze website www.zaterdagmiddaglive.nl