zaterdag 18 mei 2024
AankondigingProgramma

Vandaag [21-10-2023] in Zaterdagmiddag LIVE!

Vanmiddag editie 207 van Zaterdagmiddag LIVE! op jouw lokale omroep en ben je vanaf 12:00 uur tot 14.00 uur weer van harte welkom om te luisteren naar al die verhalen en evenementen in jouw directe omgeving:

– Ga jij wel eens naar de bieb? Lekker ronddolen tussen honderden boeken… In Barendrecht is de bibliotheek zelfs genomineerd voor een prijs: ‘Beste Bibliotheek van Nederland’! Hoe dat komt? Je hoort het vandaag.
– Lekker griezelen met Halloween kun je binnenkort in veel dorpen en steden. Maar griezelvrij? Dat vind je wat minder vaak. In Barendrecht organiseren ze daarom Happyween! In ieder geval schrik je er wat minder van.
– Op vrijdag 27 oktober geeft het Mannenkoor De Gouwestem uit Waddinxveen een concert in De Bron in Berkel en Rodenrijs. We hebben een organist in de uitzending om er even over door te praten.

Vandaag is één van onze verslaggevers vermist in Ridderkerk. Jij mag raden waar hij terecht is gekomen.

Op onze socials zijn nu al twee hints te lezen. Tijdens de uitzending hoor je twee nieuwe hints. Zodra je het weet bel of stuur een whatsapp bericht naar 0180 62 11 12 en je maakt kans op een heus Zaterdagmiddag LIVE cadeautje!

Stem af op jouw lokale omroep RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV en Omroep Hoeksche Waard via FM, DAB+ of app. Kijk voor meer informatie en de hints van verslaggever vermist op facebook of onze website www.zaterdagmiddaglive.nl