donderdag 25 april 2024
AankondigingProgramma

Vanmiddag editie 206 van Zaterdagmiddag LIVE! op jouw lokale omroep

Vanaf 12:00 uur ben je tot 14.00 uur weer van harte welkom om te luisteren naar al die verhalen en evenementen in jouw directe omgeving:

Het waren spannende dagen voor twee Barendrechtse vakantiegangers die in Jeruzalem waren. Hoe hebben zij de raketaanvallen beleefd in Israel? En hoe kwamen ze weer thuis? Verder: genoeg over jeugd in de regio, zoals het Kinderfestival in Barendrecht, en het jeugdboekenfestival in Ridderkerk. Oh, en kan je alleen apres-ski’en in een wintersportland? Volgens Jitske de Graaf niet!

Vandaag is één van onze verslaggevers vermist in Lansingerland Je mag raden waar hij terecht is gekomen.

Op onze socials zijn nu al twee hints te lezen. Tijdens de uitzending hoor je twee nieuwe hints. Zodra je het weet bel of stuur een whatsapp bericht naar 0180 62 11 12 en je maakt kans op een heus Zaterdagmiddag LIVE cadeautje!

Denk je het nu al te weten? Stuur een e-mail met vermelding van je telefoonnummer naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl. De winnaar bellen we live in de uitzending of maken we later bekend.

Stem af op jouw lokale omroep RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV en Omroep Hoeksche Waard via FM, DAB+ of app. Kijk voor meer informatie en de hints van verslaggever vermist op facebook of onze website www.zaterdagmiddaglive.nl