donderdag 25 april 2024
AankondigingProgramma

Vanmiddag editie 208 van Zaterdagmiddag LIVE! op jouw lokale omroep

Van 12:00 uur tot 14.00 uur ben je weer van harte welkom om te luisteren naar al die verhalen en evenementen in jouw directe omgeving:

De eerste teambijeenkomst van de Roparun 2024, een buurtfeest op het terrein van RTV Ridderkerk, het kleinste en leukste theater van Lansingerland. Verder aandacht voor een Open Dag Logistiek en Ware Kanjers in Kenia. Een nieuwe aflevering van Mijmeringen aan de Maas en de Plantentante praat je weer bij. Je hoeft dus niets te missen.

Vandaag is één van onze verslaggevers vermist in Albrandswaard. Je mag raden waar hij terecht is gekomen.

Op onze socials zijn nu al twee hints te lezen. Tijdens de uitzending hoor je twee nieuwe hints. Zodra je het weet bel of stuur een whatsapp bericht naar 0180 62 11 12 en je maakt kans op een echte Zaterdagmiddag LIVE lunchtrommel!

Denk je het nu al te weten? Stuur een e-mail met vermelding van je telefoonnummer naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl. De winnaar bellen we live in de uitzending of maken we later bekend.

Stem af op jouw lokale omroep RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV en Omroep Hoeksche Waard via FM, DAB+ of app. Kijk voor meer informatie en de hints van verslaggever vermist op facebook of onze website www.zaterdagmiddaglive.nl