dinsdag 25 juni 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #212 van Zaterdagmiddag LIVE staat weer voor je klaar!

Heb je, tussen al dat Sinterklaas-snoepgoed, nog wel een gaatje voor mooie lokale verhalen uit jouw omgeving? Dan zit je bij ons goed – aflevering 212 staat op de rol.

We zijn bij de Sinterklaasintocht in Ridderkerk. Aad en Eric zijn allebei bij de aanlegsteiger van de Ferry… En misschien mag Aad het laatste stukje wel meevaren met de stoomboot? Barendrechter Sem van der Wilk is genomineerd voor Amateur Scheidsrechter van het Jaar. Deze verkiezing wordt georganiseerd door de KNVB. In de voorrondes is hij uitgekomen als winnaar van de provincie Zuid-Holland. Ook dit jaar gaan we weer crossen door de Gorzen. In Ridderkerk wordt vandaag de jaarlijkse Cyclocross verreden. We gaan even checken met Serge Lamèns hoe het staat met de voorbereidingen.

En we zijn natuurlijk weer een verslaggever kwijt. Houd de hints in de gaten, en dan win jij misschien wel die chocolade-ervaring! Luisteren dus! Vanmiddag vanaf 12 uur op jouw lokale omroep, of via zaterdagmiddaglive.nl