zaterdag 18 mei 2024
AankondigingProgramma

Vanmiddag editie 210 van Zaterdagmiddag LIVE! op jouw lokale omroep

Van 12:00 uur tot 14.00 uur ben je weer van harte welkom om te luisteren naar al die verhalen en evenementen in jouw omgeving. Met vandaag:

Hoe zit het nu met de sloop en nieuwbouw van flats aan de Blaak in Ridderkerk? Boswachters voeren actie en vragen jouw hulp, een Kerstengelenproject met extra aandacht voor mensen die het nodig hebben. Boksen in Albrandswaard en een cursus Wak zwemmen georganiseerd door de Reddingsbrigade in Hendrik Ido Ambacht.

Kees Aardoom is onze verslaggever Vermist. Hij is van Omroep Hoeksche Waard. Je mag raden waar hij terecht is gekomen.

Op onze socials zijn nu al twee hints te lezen. Tijdens de uitzending hoor je twee nieuwe hints. Zodra je het weet bel of stuur een whatsapp bericht naar 0180 62 11 12 en je maakt kans op een Zaterdagmiddag LIVE Chocoladeverrassing! Denk je het nu al te weten? Stuur een e-mail met vermelding van je telefoonnummer naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl. De winnaar bellen we live in de uitzending of maken we later bekend.

Stem af op jouw lokale omroep RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV en Omroep Hoeksche Waard via FM, DAB+ of app. Kijk voor meer informatie en de hints van verslaggever vermist op facebook of onze website www.zaterdagmiddaglive.nl