vrijdag 19 juli 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #213 van Zaterdagmiddag LIVE staat weer voor je klaar!

Deze zaterdag luister je naar editie 213 van het leukste radiofeuilleton van de regio. Maar deze uitzending is extra leuk, want RTV Papendrecht gaat bij de ZML-familie horen! Dat doen we gelijk goed, want deze week is Cora Vastenouw van RTV Papendrecht wel op een hele bijzondere manier bij het programma betrokken…

Verder vragen we mensen in Bergschenhoek “Welke dingen geven u houvast in het leven?”, zijn we bij een heel bijzondere plant van onze plantentante, en praten we met Bas Romeijn over nostalgische films. Luisteren dus! Want we missen – ook met dit vreselijk koude weer – een verslaggever! Laat ‘m niet in de kou staan en help zoeken. De eerste twee hints heb je al van ons gehad.

Tot vanmiddag!