zaterdag 18 mei 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #218 van Zaterdagmiddag LIVE!

Het is weekend en weer tijd om naar Zaterdagmiddag LIVE! te luisteren.

Vandaag zit je goed bij ons, want hoe ziet Ridderkerk eruit in vogelvlucht? Een ervaren drone piloot vertelt je er meer over. Je hoort het in onze uitzending. Verder zijn we live bij de opbouw van het nieuwjaarsconcert van het Groot Orkest Excelsior in Papendrecht en hoor je meer over een nieuwe tv studio in de Hoeksche Waard!

En: wat vind jij een mooi gebaar? We vroegen het in Bleiswijk.

Als dat nog niet genoeg is, kun je natuurlijk ook weer meespelen met Verslaggever Vermist, want Jan Willem de Vries van RTV Lansingerland is nú al de weg kwijt. Help ‘m vinden, en win een mooie prijs!

Zaterdagmiddag van 12 tot 14 uur bij jouw favoriete lokale omroep, of via zaterdagmiddaglive.nl!