vrijdag 19 juli 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #219 van Zaterdagmiddag LIVE!

Terwijl het vriest dat het kraakt – ten minste, ‘s nachts wel – en het is glad. Dan is het des te leuker om even weg te dromen en na te denken over welke geur jou aan vakantie doet denken! Wij vragen het na, in Lansingerland.

Verder: we gooien al zoveel weg, waarom kunnen we die dingen niet repareren? In Barendrecht heeft het Repair Cafe binnenkort nog meer mogelijkheden, voor al jouw apparaten, spullen en andere dingen die gerepareerd moeten worden.

En: Het aantal mensen met dementie verdubbelt de komende 20 jaar naar maar liefst 81 miljoen mensen wereldwijd in 2040. In theater het Kruispunt zie je er binnenkort een indringende film over.

Al dit lokale nieuws en nog meer verhalen hoor je in Zaterdagmiddag LIVE!