woensdag 24 april 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #224 van Zaterdagmiddag LIVE!

Editie 224 van ZML staat weer voor de deur! En het belooft weer vol te zitten met lokale verhalen, dingen die bij jóu om de hoek gebeuren. Zoals het gesprek dat we hebben over de korenmolen ‘t Vliegend Hert in ‘s-Gravendeel. Daar is maandag wat bijzonders gebeurd.

Verder: wat voor dingen maken je enthousiast? Een goed stuk muziek, of praten over koken? We vragen het aan mensen op straat.

En de Roparun wordt dit jaar weer met Pinksteren gelopen en gefietst. Hoe gaat het met de voorbereidingen? En wat staat er precies te gebeuren? We horen het in de uitzending.

En helemaal bijzonder: we gaan in gesprek met de burgemeester van Ridderkerk, en met een vluchteling uit Oekraïne. Want: het is zaterdag precies twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel als onderdeel van de speciale operatie. Wat betekent dat voor de mensen die gevlucht zijn? En hoe kijken ze naar de oorlog? Je hoort het bij ons.