vrijdag 19 juli 2024
Uitgelicht

Uitgelicht #223 – Maarten Spanjer

Onze gast is schrijver en acteur, en je kent hem vast van films als “De Kameleon”, “Spetters” of van tv-programma “Taxi”. Naast zijn acteerwerk kun je hem ook kennen van zijn boeken “Eigen Schuld”, “Geluk is een herinnering” en “De kunst van het loslaten”. Zaterdagmiddag was hij bij ons in de studio. Presentatoren Cornel van der Heiden en Dick Roelse van Zaterdagmiddag Live spraken met Maarten Spanjer:

Maarten Spanjer was in het Kruispunt in Barendrecht vanwege Koffie met Verhaal. Dit is een project van De Bibliotheek Aanzet, PCOB Barendrecht, KBO Barendrecht, KijkopWelzijn en Theater Het Kruispunt. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers luistert het publiek naar bekende schrijvers die voorlezen uit eigen werk.