donderdag 25 april 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #228 van Zaterdagmiddag LIVE!

Yes! We gaan weer los met de mooiste lokale verhalen uit de regio bij Zaterdagmiddag LIVE!

In het Burgemeester Baxpark in Hendrik-Ido-Ambacht staat iets bijzonders te gebeuren: Passion4Kids. Het muzikale evenement vindt woensdag plaats, en ook dit jaar zijn er weer veel kinderen betrokken bij het vertellen van het paasverhaal.

Als je over Rotterdam Centraal loopt vandaag, zie je hem vast: een reusachtige opblaasdarm. Waarvoor, denk je dan? Professor Manon Spaander, Maag-Darm-Leverarts in het Erasmus MC, vertelt er meer over.

En alsof we nog niet genoeg muziek hebben gehoord: 5 april aanstaande is er een heel bijzonder concert in de Trinitaskapel in Dordrecht. Een concert bij kaarslicht, maar liefst… Arjan Breukhoven, organist, legt uit wat er precies gaat gebeuren.