zaterdag 18 mei 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #232 van Zaterdagmiddag LIVE!

We gaan zometeen weer van start met een nieuwe aflevering van ZML! Wat komt er vandaag voorbij?

In Ridderkerk is het weer tijd voor de Kunstroute. Dat betekent dat je je weer kunt vergapen aan pracht en praal in ateliers van aangesloten kunstenaars. Wat voor parels gaan wij vinden? Aad zoekt het voor je uit.

Verder: op de Kleiner Duiker in Barendrecht was vorige week een grote brand, die het hoofdgebouw helemaal in de as legde. Dat hoorde je ook bij ons. Kort daarna meldden zich veel vrijwilligers om te helpen, en… er wordt behoorlijk wat geld ingezameld.

Toen bekend werd dat de Vierdaagse in 2021 was geannuleerd wegens Corona, werd door twee Rotterdamse vriendinnen spontaan een ander plan gemaakt. Nu lopen ze alweer voor de 4e keer voor het goede doel. Wij zoeken ze op, halverwege hun tocht.

Dat en nog veel meer (zoals de vermiste verslaggever) hoor je in Zaterdagmiddag LIVE!