vrijdag 19 juli 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #239 van Zaterdagmiddag LIVE!

Zou het dan toch nog… zomer worden? Uitzending 239 van Zaterdagmiddag LIVE zou je het gevoel kunnen geven dat we toch nog voor een verrassende zomer staan!
 
Bij winkelcentrum @@winkelcentrumcarnisseveste (Carnisse Veste) in @Gemeente Barendrecht is bijvoorbeeld het #midzomerfestival met onder meer een braderie, een DJ en een optreden van Funky Feet. Dat wordt wat!
 
Hoog bezoek in de studio: Mohamed Benzakour komt met ons praten over zijn nieuwe boek: “De reus van de rif”. Hij komt uit #Zwijndrecht en is naast schrijver, ook columnist, essayist, socioloog, schaker, imker, visser en vogelaar. Van zijn hand verschenen onder andere Abou Jahjah, nieuwlichter of oplichter? (2004), Osama’s grot (2005) en Stinkende Heelmeesters (2008).
 
In Ridderkerk wordt ook dit jaar weer #Veteranendag gevierd. Wat in 2005 begon als een kopje koffie op het gemeentehuis is nu een middag vol muziek, toespraken, legervoertuigen, infokraampjes en dit jaar ook oud-hollandse spelletjes. Onze verslaggever Aad Hoogendijk van RTV Ridderkerk is erbij.
 
Lokaal nieuws en nog meer verhalen hoor je op jouw lokale omroep in Zaterdagmiddag LIVE! tussen 12:00 en 14:00 uur bij jouw lokale omroep. Dat en nog veel meer (zoals de vermiste verslaggever) hoor je in Zaterdagmiddag LIVE!