donderdag 25 april 2024
AankondigingProgramma

Vandaag [16-09-2023] in Zaterdagmiddag Live!

Vandaag weer een nieuwe aflevering van Zaterdagmiddag LIVE! op jouw lokale omroep. Vanaf 12:00 uur ben je tot 14.00 uur weer van harte welkom om te luisteren naar al die verhalen en evenementen in jouw omgeving.

Vandaag is één van onze verslaggevers vermist in de gemeente Albrandswaard. Je mag raden waar hij terecht is gekomen. Kijk alvast op onze socials waar je nu al twee hints kunt lezen. In de uitzending krijg je de laatste twee hints. Denk je het te weten, stuur dan een bericht met je telefoonnummer naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl en maak kans op een leuke verrassing. De winnaar bellen we live in de uitzending of maken we later bekend.

Op deze zomerse dag is er weer genoeg te doen. We besteden aandacht aan de volgende onderwerpen:

Lansingerlanders fietsen rond de berg Kilimanjaro, landbouwtractoren en oude ambachten in Albrandswaard en het is feest bij een lokale omroep in onze regio. En we zijn bij een echte Schapenpoot Challenge. De Plantentante geeft je tips en praat je bij over de plantenwereld. En onze verslaggevers zijn weer voor je op pad. Je hoeft dus niets te missen.

Stem af op RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV en Omroep Hoeksche Waard. Kijk voor meer informatie op facebook of www.zaterdagmiddaglive.nl.