vrijdag 19 juli 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #211 van Zaterdagmiddag LIVE staat weer voor je klaar!

Sinterklaas komt in sommige dorpen en steden dit weekend al. Dat betekent: cadeautjes, snoepgoed en liedjes zingen. Maar voor sommige kinderen is zo’n Sint-feest helemaal niet zo mooi. Daarom wordt er in Ridderkerk een actie gedaan om de kindjes die geen pakje krijgen met pakjesavond toch iets te geven: de Goedzakactie.

Wat doe je met kerst als je single bent? Minglen, natuurlijk! Hoe dat werkt, hoor je ook in de uitzending.

Kook jij liever zelf, of bestel je gauw wat? Wij vragen rond in de omgeving.

En we zijn natuurlijk weer een verslaggever kwijt. Houd de hints in de gaten, en dan win jij misschien wel die chocolade-ervaring… gaaf! Luisteren dus! Vanmiddag vanaf 12 uur op jouw lokale omroep, of via zaterdagmiddaglive.nl