vrijdag 19 juli 2024
Uitgelicht

Uitgelicht #212 – Roparun Podcast

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren. Hiermee halen zij geld op voor mensen met kanker. Ook wel de run op het leven genoemd. Dit blijkt ook uit het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Maandag 20 november verscheen de eerste aflevering van de podcast serie ‘Meters Maken’. In vijf afleveringen gaat presentatrice Lisa Dekker in gesprek met verschillende mensen over de voorbereidingen voor een deelname aan de Roparun. In Zaterdagmiddag LIVE! praat presentator Sebastiaan van Mill met haar over de nieuwe podcast serie:

Tot en met 18 december wordt er wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Meters Maken’ gepubliceerd. De serie is te beluisteren via Spotify & Youtube. Dit is aflevering 1: