vrijdag 19 juli 2024
ProgrammaVerslaggever vermist

Verslaggever Vermist – Afl.#212 – 25-11-2023 – Hint 1

Iedere week zijn we een verslaggever kwijt binnen het uitzendgebied van Zaterdagmiddag Live! Deze week is de vermiste verslaggever van RTV Albrandswaard. De eerste twee hints krijg je van ons cadeau op onze sociale media kanalen en de website…een gratis voorsprong voor jou! Houd onze socials en website elke week in de gaten voor de eerste twee hints.

Hint 1: “De historie van de plek waar ik sta stamt uit 1432 en is een versterkte donjon”

Als je nu al weet waar onze verslaggever is, stuur dan een mail naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl en maak kans op de unieke Zaterdagmiddag Live Chocolade verrassing!

Luister zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur naar het programma Zaterdagmiddag LIVE! en speel mee! Zaterdagmiddag Live! is er iedere zaterdag op ATOS RTV, Exxact Barendrecht, Omroep Hoeksche Waard, RTV Albrandswaard, RTV Lansingerland en RTV Ridderkerk!