zaterdag 18 mei 2024
Uitgelicht

Uitgelicht #211 – Goedzakactie

In Ridderkerk en Barendrecht zijn ook dit jaar weer veel kinderen die geen pakje krijgen met pakjesavond. Om hier iets aan te doen is een lokale makelaar in samenwerking met Stichting Present Ridderkerk en Stichting Present Barendrecht de GOEDZAKACTIE gestart. Verslaggever Aad Hoogendijk van Radio Ridderkerk was zaterdag op bezoek bij Esther van Iersel van Present Ridderkerk.

Stichting Present Ridderkerk, Stichting Present Barendrecht en de makelaar zorgen ervoor dat de kadootjes in stijl op de juiste plaats komen, zodat ook de armste kinderen een feestelijk Sinterklaas kunnen vieren. Uiterlijk vrijdag 24 november kunnen nieuwe cadeautjes ingeleverd worden bij:

Delta Makelaars
Achterom 60, Barendrecht
Verlengde Kerkweg 5, Ridderkerk