zaterdag 18 mei 2024
Uitgelicht

Uitgelicht #219 – Documentaire over dementie Human Forever

Vandaag in #Uitgelicht: De aangrijpende #documentaire over #dementie Human Forever is te zien in de theaters en bioscopen, zo ook gisteren – 23 januari – in Theater het Kruispunt in #Barendrecht waar Teun Toebes voorafgaand aan de film samen met Jonathan de Jong een korte inleiding gaf.
De 24-jarige Teun Toebes heeft een missie: de levenskwaliteit van mensen met dementie verbeteren. Hij woont al jaren op de gesloten afdeling van een verpleeghuis als hij besluit deze missie naar een hoger plan te tillen.
Tijdens een reis rond de wereld onderzoekt hij samen met zijn goede vriend en filmmaker Jonathan de Jong hoe in andere landen wordt omgegaan met dementie en wat we van elkaar kunnen leren om de toekomst te verbeteren.
Zaterdagmiddag Live presentatoren Cornel en Eric gingen met Teun Toebes in gesprek. Meer infomatie over de film vind je op www.human-forever.com
Afbeelding video: Human-forever.com