dinsdag 25 juni 2024
Uitgelicht

Uitgelicht #213 – Present.Je.Kunst

De Nachtwacht kun je niet zomaar in je achterbak stoppen, maar gelukkig zijn er nu ook kunstwerken die wél makkelijk mee te nemen zijn! Maak kennis met ‘Present Je Kunst’ in Hoeksche Waard, een project waarin kunstenaars hun werk zodanig aanpassen, dat het in een doosje past! Presentator Ruud de Boer van Zaterdagmiddag LIVE praat met Sandra Lievaart van Present.Je.Kunst:

Over Present.Je.Kunst
Present.Je.Kunst is een project dat lokale beeldend kunstenaars een podium geeft. Verpakt in een klein kartonnen doosje worden werkjes van deze kunstenaars op diverse locaties in de Hoeksche Waard verkocht. Dit gebeurt onder de noemer Present.Je.Kunst: het is een presentje en de kunstenaars presenteren hun kunst.

Tentoonstelling
Met een tentoonstelling in Museum Hoeksche Waard wordt er zichtbaarheid gegeven aan de diversiteit van werken van 28 kunstenaars van Present.Je.Kunst in de Hoeksche Waard. Tot half maart 2024 loopt deze overzichtstentoonstelling in Museum Hoeksche Waard. Present.Je.Kunstenaars laten hun grote werk zien naar het klein PJK werk. Ook zijn er rondleidingen op 17 december, 21 januari of 18 februari. Een van de kunstenaars neemt je mee over de tentoonstelling en vertelt alles over het werk en het project. Kijk voor openingstijden op www.museumhw.nl en voor meer informatie op www.presentjekunst.nl.