dinsdag 25 juni 2024
Uitgelicht

Uitgelicht #215 – Goede Doelen

Aandacht voor armoedebestrijding. Komend weekend vindt tijdens een live radio en tv uitzending een producteninzameling plaats voor de Voedselbanken van Albasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht. De actie vindt dit jaar voor de zevende keer op rij plaats vanuit de studio van lokale omroep ATOS RTV in Zwijndrecht. Organisator en presentator van deze editie van de Winter3Daagse is Bram de Waard.

Roparunteam 125 Matties4Life, in samenwerking met een radioteam van Omroep Hoeksche Waard, gaan weer radio maken voor het goede doel. Door een plaatje aan te vragen of mee te doen aan 1 van de leuke acties kun je bijdragen aan het goede doel waar de Roparun voor staat: palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Presentatoren Sebastiaan van Mill en Jan Willem de Vries van Zaterdagmiddag LIVE praten met Bram de Waard en Norbert Ketting over de inzamelingsactie die zij tijdens hun radiomarathon vanaf 21 en 22 december organiseren.

Kijk voor meer informatie op www.winter3daagse.nl en www.radiomarathonhw.nl.