dinsdag 25 juni 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #220 van Zaterdagmiddag LIVE!

Na een windachtige en onstuimige week is het tijd om te genieten van een nieuwe uitzending vol leuke en interessante verhalen. Dit weekend wordt de 21e Nationale Tuinvogeltelling gehouden. De vogelbescherming vertelt je er alles over en ook hoe je mee kunt doen. De Barendrechtse band Van Bezemwijk stopt ermee. Een interview met de vier mannen in de studio en natuurlijk aandacht voor hun nieuw verschenen laatste album.  In Lansingerland geven inwoners antwoord op de vraag die tot nadenken aanzet: van wie krijgt u een goede raad? In de Hoeksche Waard wordt in juni een Korenfestival gehouden. De organisatie weet ook jou vanmiddag enthousiast te maken! En natuurlijk is er weer een verslaggever vermist.

Lokaal nieuws en nog meer verhalen hoor je op jouw lokale omroep in Zaterdagmiddag LIVE!