vrijdag 19 juli 2024
Programma

Van Bezemwijk zaterdag in de studio bij Zaterdagmiddag LIVE!

De Barendrechtse formatie Van Bezemwijk stopt ermee: Lex Bezemer, Vincent van Ewijk, Sander Opschoor en Yvo van Gelderen zijn zaterdag 27 januari tussen 12.00 – 12.30 uur te gast in het regionale radioprogramma Zaterdagmiddag LIVE

Naast terugblikken is er in het interview natuurlijk aandacht voor het verzamelalbum Het beste van 46 jaar Van Bezemwijk dat vrijdag 26 januari verschijnt. Op dit album staan Van Bezemwijk-klassiekers als Sterre, Egeltje en Middenbaan, maar ook onuitgebracht, nieuw materiaal.

“Zaterdagmiddag LIVE!” is een radioprogramma geproduceerd door lokale omroepen in de regio Zuid-Holland Zuid. Elke zaterdag van 12 tot 14 uur biedt het programma een boeiende kijk op de regio, met reportages, muziek en live verslaggeving van evenementen. Alle informatie is de vinden op zaterdagmiddaglive.nl.

Zaterdagmiddag LIVE! is te volgen via (de FM-frequentie wordt tussen haakjes weergegeven):

• Papendrecht FM (105.0)
• Exxact Barendrecht (106.4)
• ATOS Radio (106.1)
• Radio Ridderkerk (105.7)
• RTV Albrandswaard (107.1)
• RTV Lansingerland (92.2)
• Omroep Hoeksche Waard (96.0 en 105.5)