donderdag 25 april 2024
Uitgelicht

Uitgelicht #226 – Barendrecht Klassiek

Het Barendrechts gitaarduo Benjamin en Mischa Cok geven op 17 maart een concert bij Barendrecht Klassiek in de Dorpskerk. Ze spelen muziek van gitaarlegende Paco Pena. Eerder mochten zij met hem optreden in het Concertgebouw in Amsterdam.

Mede-organisator Ad van der Hulst en Jacinta Floor van Barendrecht Klassiek zijn maar wát blij dat ze komen optreden. Zaterdagmiddag LIVE presentatoren Norbert Ketting en Aad Hoogendijk praten met hen in de studio:

De stichting Barendrecht Klassiek heeft als doel het bevorderen van het (doen) spelen, uitvoeren en beluisteren van klassieke muziek door onder meer het organiseren van concerten en open podia in Barendrecht.

Kijk voor meer informatie en de concertagenda op barendrechtklassiek.nl