dinsdag 22 oktober 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #245 van Zaterdagmiddag LIVE!

Het is alweer tijd voor aflevering 245 van Zaterdagmiddag LIVE! Het belooft vanmiddag een bómvolle uitzending te worden.

Even een paar nutteloze feitjes: Er is een kampioenschap frikandelleneten en zelfs een kampioenschap woksleeën. Onze regio kan er ook wat van: de Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee zijn verwikkeld in een spannende strijd om de titel in het Nederlands Kampioenschap Tegelwippen. Wie gaat er winnen? Je hoort het zometeen.

Verder: bijna de helft van de Nederlanders boven de 15 zet zich in voor hun lokale vereniging, sportclub of ander initiatief als vrijwilliger. In Ridderkerk organiseren ze daarom een Vrijwilligersmarkt: even gluren bij de buren, dus. En misschien wel een nieuwe vrijwilligersrol bemachtigen. Luister je zometeen mee? Aad is er om 12:15 en 13:15 uur.

En nu het najaar eraan komt, zitten we wat minder met onze handen in de tuin. Maar binnen is er genoeg te doen, met de binnenplantjes. Onze plantentante neemt je weer mee door de wondere wereld van de binnenplant, en vertelt je over stekken in het najaar. Want dat schijnt gewóón te kunnen.

ZML hoor je vanaf 12 uur bij jouw lokale omroep!