dinsdag 25 juni 2024
AankondigingProgramma

Een nieuwe aflevering #214 van Zaterdagmiddag LIVE!

Vanaf 12:00 uur luister je naar al die verhalen en evenementen in de regio. We zoeken de gezelligheid op en komen in winterse sferen met een live verslag vanaf het WinterFeest.

Verder vragen we winkelend publiek in Bleiswijk: “Waar kunt u nou een ander mee helpen? De kinderburgemeester in Ridderkerk heeft een goed idee tegen pesten en we praten met de organisatie over de Kerstwandeling in Barendrecht.

Luisteren dus! Want we missen vandaag – ook met dit koude weer – één van onze verslaggevers. Je mag raden waar hij terecht is gekomen in Lansingerland. Laat hem niet in de kou staan en help zoeken! De eerste twee hints heb je al van ons gehad.

Stem af op RTV Lansingerland, RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht, Radio Ridderkerk, ATOS RTV, Omroep Hoeksche Waard en Papendrecht FM. Kijk voor meer informatie op facebook of www.zaterdagmiddaglive.nl.