zaterdag 18 mei 2024
ProgrammaVerslaggever vermist

Hoe het spelletje “Verslaggever Vermist” werkt

Verslaggever vermist is inmiddels al 4 jaar een rode draad door de afleveringen heen. Iedere week raakt een verslaggever van een deelnemende omroep de weg kwijt. Verkeerde afslag? Update van de navigatie mislukt? Hoorde een leuk liedje op de radio en toen…. geen idee meer waar die precies is. Gelukkig heeft de verslaggever altijd de beschikking over 4 hints waarmee jij kan raden waar die is en daar hebben we jouw hulp hard bij nodig!

Nieuw vanaf 9 september 2023 is dat we de week voor de uitzending alvast 2 hints verklappen op onze social media kanalen, dan kan je daar alvast mee aan de slag. Volg ons dus op Facebook, X (Twitter) en Instagram!

De oplossing kan je via ons contactformulier insturen of mailen naar vermist@zaterdagmiddaglive.nl

Het formulier ziet er zo uit: