zaterdag 18 mei 2024
AankondigingProgramma

Radioprogramma Zaterdagmiddag LIVE! terug van zomerstop!

Het radioprogramma Zaterdagmiddag LIVE!, bekend van de lokale verhalen met verslaggevers van lokale omroepen, is terug van zomervakantie. Vanaf zaterdag 9 september is het programma tussen 12:00 en 14:00 weer te beluisteren bij zes lokale omroepen: RTV Lansingerland, Exxact Barendrecht, RTV Albrandswaard, Omroep Hoeksche Waard, ATOS RTV en Radio Ridderkerk.

In de 200 voorgaande uitzendingen van Zaterdagmiddag LIVE! ontstond al snel een trouwe groep luisteraars. voor de herkenbare en terugkerende programmaonderdelen Verslaggever Vermist, de Plantentante, Mijmeringen aan de Maas. En natuurlijk de live items vanaf evenementen in de regio. Zaterdagmiddag LIVE! brengt het nieuws en de activiteiten in de regio dichtbij.

Cornel van der Heiden, coördinator van het programma, zegt hierover: “Het is fantastisch om te zien dat Zaterdagmiddag LIVE! doorgaat. De mooiste lokale verhalen blijven het hart van ons programma, en ik ben enthousiast over de samenwerking met de deelnemende omroepen.”

Na de zomerstop is Zaterdagmiddag LIVE! ook te volgen op social media. Erik Deutz is hier verantwoordelijk voor en voegt toe: “Met een verbeterde sociale media strategie brengen we Zaterdagmiddag LIVE! nog dichter bij onze luisteraars via Facebook en Instagram. Een trouwe luisteraar stuurde onlangs al een berichtje naar onze Facebook-pagina met de vraag wanneer we weer te beluisteren zijn. Dat geeft een goed gevoel. Het team heeft er zin in!”

Het programma is elke zaterdag van 12 tot 14 uur te beluisteren via de lokale omroepen. Voor meer informatie, het volledige programma en de frequenties voor FM en DAB+ of app zie de website zaterdagmiddaglive.nl. Organiseer je een evenement of heb je een mooi verhaal te vertellen? Stuur een berichtje naar redactie@zaterdagmiddaglive.nl