zaterdag 18 mei 2024
Uitgelicht

#204 – Beëindiging Boerderijwinkel Dorpszicht Barendrecht

Op zaterdag 30 september  2023 was de boerderijwinkel van Piet en Els Barendregt voor het laatst geopend.  Na tientallen jaren van landbouwactiviteiten vanuit de boerderij aan de Dorpsstraat en sinds 2005 Boerderijwinkel Dorpzicht, gaan (boer) Piet en Els Barendregt met hun welverdiende pensioen. Dit was in Barendrecht de winkel voor je lokale groentes en fruit kon kopen uit de gemeente en omliggende plaatsen. Later deze dag hebben zij van burgemeester Ronald Schneider (Gemeente Barendrecht) beiden een gemeentelijke waarderingsspeld ontvangen voor hun belangeloze inzet voor de gemeente Barendrecht en de gemeenschap.

Zaterdagmiddag Live-verslaggever Sebastiaan van Mill ging met ze in gesprek en dat klonk zo :

Lees het gehele bericht over de waarderingsspeld bij De Schakel