donderdag 25 april 2024
Uitgelicht

Uitgelicht #227 – Xing Rocks

Stevige popmuziek en rockmuziek dan hebben we het over Xing Rocks!…hét rockkoor van Nederland. Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart staan zij met een eigen show in Bibelot Mainstage in Dordrecht. Een energiek concert met de titel RECHARGED: Next Level! Zaterdagmiddag Live presentator Marco van Bergem praat met hun songcoach Jan Plomp:

Xing Rocks! is een Rockkoor van ongeveer 65 mensen die stevige pop- en rocknummers zingen. Onder leiding van songcoach Jan Plomp brengen Xing Rocks! een eerbetoon aan rockartiesten zoals Queen, Led Zeppelin, Muse, Evanescence en Imagine Dragons. Xing Rocks! treedt regelmatig op tijdens eigen concerten, muziekfestivals, evenementen en feesten. In 2017 stonden ze in de halve finale van Holland’s Got talent.

Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/Xing.Rocks en www.xing.rocks